Cultuurtechnisch loonbedrijf

Cultuurtechnisch loonbedrijf met kennis en ervaring

Naast grondverzet, richt Donkers Grondverzet, Infra & Loonwerk zich als cultuur technisch loonbedrijf op cultuurtechnisch loonwerk. Bij cultuurtechnische werkzaamheden draait het om de aanleg, inrichting en het beheer van landschap in landelijke en stedelijke gebieden. Bedrijven, gemeentelijke- en overheidsinstanties en particulieren schakelen ons in voor onder andere de aanleg van parken, de aanleg van sportvelden en het inrichten van openbaar groen.

Donkers Grondverzet, Infra & Loonwerk is als cultuurtechnisch loonbedrijf gespecialiseerd in cultuurtechnisch loonwerk

Cultuurtechnisch loonwerk vraagt om kennis en vaardigheid. Met de kennis van onze medewerkers en een gevarieerd en modern machinepark zorgen wij ervoor om veelzijdige werkzaamheden met kwaliteit uit te voeren.

Bij de tractoren en smalspoortractoren die voorzien zijn van grasprofielbanden beschikken wij over diverse werktuigen zoals o.a. een frees, spitmachine, kilverbord en een zaaimachine waarmee wij zowel grote oppervlakten als kleinere percelen zoals tuinen kunnen bewerken.

Eveneens worden bij het uitvoeren van de cultuurtechnische werken de mobiele kraan, de minigraver en de loader met bijbehorende hulpstukken ingezet om de werkzaamheden tot in perfectie uit te voeren. Alle onze machines worden met eigen transportmiddelen op de plek van bestemming gebracht.

Transport grondstoffen cultuurtechnisch loonwerk

Voor het transporteren van grondstoffen zetten wij onze tractoren in met gronddumpers, haakarm carrier met diverse containers, of kleine kiepers voor moeilijk of slechte bereikbare plaatsen.

Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden werken wij veelal samen met hoveniers, stratenmakers, gemeentelijke en overheidsinstanties, agrarische bedrijven en particulieren.

Cultuurtechnisch loonwerk omvat onder andere de volgende werkzaamheden

Frezen, spitten, egaliseren en inzaaien

Aanleg geluidswal, vijver, wadi en sloten

Bewateren van plantsoenen, tuinen, sportvelden, stofbestrijding

Maaien van weilanden, sloten, bermen en openbaar groen

Akkerland bewerken

Vegen van wegen en terreinen

Houtversnipperen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.