Frezen, spitten, egaliseren en inzaaien

Frezen, spitten, egaliseren en inzaaien

Voor het bewerken en aanleggen van o.a. tuinen, grasvelden, weilanden of openbaar groene percelen, kunnen wij met inzet van onze machines realiseren.

Voor aanvang van de werkzaamheden bezoeken wij de locatie om de wensen te bespreken en eventueel advies te geven hoe de werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Wij werken voor het uitvoeren van deze werkzaamheden veelal voor hoveniers, stratenmakers, gemeentelijk en overheidsinstanties, agrarische bedrijven en particulieren.

Wanneer het bijvoorbeeld een tuin betreft die opnieuw aangelegd moet worden verwijderen we oude grasmat, wordt er gefreesd, de tuin gespit, ge√ęgaliseerd en opnieuw ingezaaid. Eventuele oude aanwezige beplanting, haag, stuiken of bomen kunnen wij verwijderen met mobiele kraan of minigraver met sorteergrijper. Groenafval kunnen wij eventueel afvoeren m.b.v. inzet van containers of tractor met kieper voor slechter bereikbare plaatsen. Tevens verzorgen wij het aanleveren of afvoeren korrelmix, zand of grond voor o.a. bestrating, borders, tuinhuis, zwembad etc.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.