Grondwerk tuinen, bestratingen, openbaar groen

Grondwerk voor tuinen, bestrating en openbaar groen

Voor het bewerken en aanleggen van o.a. tuinen, bestrating of openbaar groene percelen, kunnen wij met inzet van onze machines realiseren. Voor aanvang van de werkzaamheden bezoeken wij de locatie om de wensen te bespreken en eventueel advies te geven hoe de werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Wanneer het bijvoorbeeld een tuin betreft die opnieuw aangelegd moet worden, verwijderen we de oude grasmat, wordt er gefreesd, de tuin gespit, ge√ęgaliseerd en opnieuw ingezaaid. Cunetten voor eventueel aan te leggen kunstgras, paden, terrassen of oprit, worden uitgegraven en met de gewenste grondstoffen zoals zand, lava of korrelmix afgewerkt, en op het juiste peil gelegd voor de stratenmaker of hovenier.

Eveneens voorzien wij in het uitgraven van een zwembad, trampoline, vijver of grondwerk voor een tuinhuis met het aanleveren of afvoeren van diverse grondstoffen. Eventuele oude aanwezige beplanting, haag, stuiken of bomen kunnen wij verwijderen met een mobiele kraan of minigraver met sorteergrijper. Groenafval kunnen wij eventueel afvoeren met behulp van containers of tractoren met kieper voor slechter of moeilijker bereikbare plaatsen.

Wij werken voor het uitvoeren van deze werkzaamheden veelal in samenwerking met of voor hoveniers, stratenmakers, gemeentelijk en overheidsinstanties, agrarische bedrijven en particulieren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.