Grondwerk voor bedrijfshallen, loodsen, stallen

Grondwerk voor bedrijfshallen, loodsen en stallen

Het grondwerk voor o.a. nieuwbouw bedrijfshallen, loodsen en stallen kunnen wij voor u verzorgen, dit met inzet van onze mobiele kraan, minigraver en loader. Grond afkomstig uit de bouw, funderingen, luchtkanalen, put ten behoeve van mestbanden etc. kunnen over het perceel verdeeld worden of naar wens worden afgevoerd. Aan te leveren grond verzorgen wij met inzet van tractors met  gronddumpers en haakarm carrier met diverse containers. Wanneer het grote hoeveelheden grond betreft werken wij eveneens samen met collega grondverzetbedrijven om het grondtransport snel te laten verlopen.

Het egaliseren van de bedrijfshallen, loodsen of stallen realiseren wij met tractor met lasergestuurd kilverbord of loader met lasergestuurde leveler. Dit waardoor er gezorgd kan worden dat er zo min mogelijk grondstoffen benodigd zijn voor de afwerklaag, zoals o.a. beton.

Ook de afwerking rondom de bedrijfshallen, loodsen en stallen kunnen wij realiseren. Denk aan eventuele basins voor wateropvang, wadi’s, erfverharding, grondwerk ten behoeve van groenvoorziening / aanplant etc.

Voor het uitvoeren van deze grondwerken werken wij veelal voor bouw-/aannemersbedrijven, agrarische bedrijven alsook rechtstreeks voor particuliere opdrachtgevers.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.