Sloopwerken

Diverse sloopwerken

Donkers Grondverzet, Infra & Loonwerk kunt u inschakelen voor het uitvoeren van diversen sloopwerken zoals het slopen van stallen, woonhuizen, garage’s, aanbouw, gebouwen, en tuinmuren.

Groot of klein, met de inzet van een mobiele kraan, minigravers (met eventueel met sorteergrijper of sloophamer), loaders, kiepende terreinvoertuigen en tractoren (met diverse toebehoren) kunnen wij ieder project realiseren. Deze machines worden met eigen transportmiddelen op de plek van bestemming gebracht. Uiteraard verwijderen wij ook de funderingen, kelders en vloeren die bij de sloop zichtbaar worden.

Materialen of grondstoffen die vrijkomen uit de sloop zoals, hout, ijzer, puin of grond worden ter plaatse gescheiden en eventueel afgevoerd. Voor het afvoeren van deze materialen of grondstoffen kunnen wij ter plekke een container plaatsen of een tractor met dumper inzetten om deze op een milieutechnisch verantwoorde wijze af te voeren. Voor het verwijderen en afvoeren van asbest en asbesthoudende producten werken wij samen met een hiervoor gecertificeerd bedrijf.

Voor aanvang van een sloopproject wordt gekeken wat de specifieke wensen zijn van de opdrachtgever. In overleg wordt er een plan gemaakt op welke wijze de werkzaamheden worden uitgevoerd, dit met het oog op veiligheid en gekeken naar de vrijkomende materialen en grondstoffen.

Donkers Grondverzet, Infra & Loonwerk hecht veel waarde aan veiligheid. Veiligheid voor het uitvoerde personeel, maar ook voor de omgeving van het project. Door het nauwkeurig onderhoud van ons machinepark en materieel en de naleving van veiligheidsprocedures, waarborgen wij kwaliteit en veiligheid van ieder project.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.