Nieuws

Dit jaar hebben wij het grondwerk verzorgd voor de aanleg van een complete nieuwe tuin te Weert. Het planten van de bomen, uitgraven van de vijver, aanleggen stabilizer pad, egaliseren van de tuin en het inzaaien van het weiland. Met dit project staan wij in de oktober uitgave van het magazine Navenant.

Artikel in Navenant

 

Sterker dan de som der delen

NavenantAls je de juiste partners verzamelt, is het geheel sterker dan de som der delen. Zeker als die partijen bestaan uit erkende Limburgse sterkhouders mag je een optimaal resultaat verwachten. Vijf specialisten kijken trots terug op die samenwerking: de renovatie van een droomwoning in Weert.
Een sterrenteam waar de bondscoach van het Nederlands voetbalelftal jaloers op zou zijn, zo kun je de samenwerking misschien wel het beste omschrijven. Als je vijf vakspecialisten hun krachten laat bundelen, weet je bijna zeker dat je als opdrachtgever een win-winsituatie creëert. Beumers Interieurstoffering, Harold Donkers Grondverzet & Loonwerk, Sijben Wooncenter, Poulissen Audio Video Center én Siebers Tuinprojecten werkten samen aan de renovatie van Kazernelaan 111 in Weert. De riante woning is sinds februari van dit jaar eigendom van Frans Claassens. Voor hem is het een heerlijk zomerverblijf, maar het huis kon wel een opknapbeurt gebruiken.

 

Tuin

Navenant IISiebers Tuinprojecten en Harold Donkers Grondverzet & Loonwerk namen de renovatie van de tuin voor hun rekening. “De oorspronkelijke situatie kende een klein, verzand vijvertje en een vrij drassig land. Eerlijk gezegd was de tuin een beetje saai”, vertelt Claassens. De nieuwe situatie is compleet anders. Er is een interessant landschap ontstaan door het uitbreiden van de vijver en aan het aanbrengen van hoogteverschillen. De variatie aan bloemen, struiken en planten zorgt in de Nederlandse nazomer voor een fascinerend aanzicht. Met wat fantasie waan je je in Frankrijk of Italië, terwijl je gewoon in Limburg bent, een compliment voor Siebers Tuinprojecten. “Het is niet alleen een fijne plek om naar te kijken, maar ook om in te zijn. Ik wil alles van dichtbij kunnen zien en overal tussendoor lopen. Daarom liggen er paden rondom de vijver en tussen de planten. Daar wandelen is een aangenaam tijdverdrijf.” 

Lees het volledige artikel in Navenant nr. 7 of in de Navenant App.

Bron Navenant.

Geef een reactie