Trilo Bladzuigwagen

Trilo SG400 Bladzuigwagen

De Trilo SG400 is multifunctioneel en kan het hele jaar door worden gebruikt om bladeren, zwerfvuil, maaisel en snoeisel te verzamelen.

De TRILO SG400 zuigwagen is dé machine voor het opruimen van zwerfafval, bladeren of grasresten van bijvoorbeeld golfbanen, parken, grasvelden, sportvelden en bedrijventerreinen. Het ontwerp van de TRILO SG400 zuigwagen voldoet aan de eisen van gemeenten, aannemers en hoveniers die zich in een economisch uitdagende omgeving bevinden. De TRILO systemen zijn geschikt voor gebruik in bermen en op gras. De klepelas is gemaakt voor het maaien van gras en dunne takjes. In combinatie met de borstel is het mogelijk te maaien en verzamelen in één werkgang.

De TRILO maaias en verticuteeras zijn gemaakt voor het lichte maai-, verticuteer-, en verzamelwerk op terreinen waar het gewicht en de grootte van de machine een belangrijke rol spelen. De TRILO SG400 is een krachtige, maar compacte machine met brede banden, waardoor de machine zeer geschikt is voor gebruik op plaatsen waar wendbaarheid en lage bodemdruk vereist zijn. Er kan een relatief kleine tractor gebruikt worden. De machine beschikt over een 2m hoog kiepsysteem. Door dit kiepsysteem kan het in de TRILObak (4m³ inhoud) verzamelde materiaal gelost worden in een container of aanhanger. 4m³ materiaal is in geperste vorm, de daadwerkelijke volume van het verzameld materiaal is dan ±8m3.

  • Verzamelen van bladeren, zwerfvuil, maaisel en snoeisel
  • Geschikt voor gazon, sportvelden en bermen
  • Te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen d.m.v. 5m handloopslang
  • 1.80 m werkbreedte

Heeft u interesse in de TRILO SG400 bladzuigwagen neem gerust contact met ons op!